Velgreparaties CheckVelgreparaties Polijsten CheckPolijsten Richten CheckRichten Lassen CheckLassen Spuiten CheckSpuiten

Velgen reparatie

Schade aan velgen is niet alleen visueel gezien vervelend, schade aan de binnenkant van de velg kan flinke problemen veroorzaken. Helemaal wanneer u de velg niet op tijd laat repareren. Stelt u de reparatie uit? Dan is de kans groot dat de deuk of scheur door de druk en/of trilling van de auto alleen maar groter wordt. Hierdoor rijdt de auto niet meer comfortabel en bestaat de kans dat andere onderdelen ook beschadigen door overbelasting.

Kortom, laat uw velg tijdig repareren bij schade. Voor uw eigen veiligheid en uw portemonnee. Reparatie is tenslotte voordeliger dan vervanging. 

Voelt u trillingen? Laat uw velgen gratis controleren!

Het probleem bij schade binnenin de velg is dat het van buiten vaak niet te zien is. U kunt het echter wel merken aan bijvoorbeeld een trillend stuur of trillingen in de stoelen. Aan de plek van de trillingen kunt u waarnemen waar het probleem zit, in de voor- of achterwielen.

Als u trillingen voelt is het verstandig om de velgen te laten controleren. Dit kunt u gratis laten doen bij CultWheels. Waarom gratis? Omdat de veiligheid van onze klanten altijd voorop staat.